Įdaryti jautienos kepsneliai
AUTORIUS:
Vilma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų faršas (jautienos)
1 vienetas bulvių
1 vienetas kiaušiniai
Pabarstymui:
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
Įdarui:
3 vienetai kiaušiniai
100 gramų paprika (smulkiai pjaustytos)
0.25 stiklinės pienas
2 valgomieji šaukštai žalumynų (smulkinti)
2 skiltelės česnakas
šiek tiek dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nulupti bulvę, sutarkuoti smulkia tarka, dalį sulčių nugręžti ir sumaišyti su jautienos faršu, įmušti 1 kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.
2.
Kepti omletą: suplakti 3 kiaušinius ir pieną, įmaišyti smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dėti žalumynus, garstyčias ir kepti. Omletą supjaustyti juostelėmis.
3.
Imti faršo masę, formuoti kepsnį ir įdaryti jį omleto juostelėmis. Kepsnius apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, o tada dėti į kepimo skardą, užbarstyti sūrio ir kepti orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti jautienos kepsneliai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Pabarstymui: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Nulupti bulvę, sutarkuoti smulkia tarka, dalį sulčių nugręžti ir sumaišyti su jautienos faršu, įmušti 1 kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.

  2. Kepti omletą: suplakti 3 kiaušinius ir pieną, įmaišyti smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dėti žalumynus, garstyčias ir kepti. Omletą supjaustyti juostelėmis.

  3. Imti faršo masę, formuoti kepsnį ir įdaryti jį omleto juostelėmis. Kepsnius apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, o tada dėti į kepimo skardą, užbarstyti sūrio ir kepti orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Vilma
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų