Įdaryti dideli pievagrybiai
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
10 vienetų pievagrybiai (dideli)
100 gramų mėsa (malta)
1 vienetas svogūnai
50 gramų sūris (DŽIUGAS tarkuotas)
šiek tiek petražolės
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
2.
Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
3.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
4.
Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti dideli pievagrybiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.

  2. Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.

  3. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).

  4. Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.

  5. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų