Įdaryti aguročiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų aguročio
šiek tiek druska
šiek tiek taukai (kiaulių)
šiek tiek džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įdarui papildomai reikės: 200 g ryžių, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, truputis krapų, pipirų, druskos.

Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.

Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti aguročiai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui papildomai reikės: 200 g ryžių, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, truputis krapų, pipirų, druskos.

Aguročiai nulupami, supjaustomi 5—6 cm storio griežinėliais, išskobus sėklas ir dalį minkštimo, pasūdomi ir pridedami įdaro. Įdaryti aguročiai apibarstomi džiūvėsėliais, sudedami į puodą, įpilama truputį karšto vandens, įdedama riebalų ir troškinama.

Įdarui išverdami biriai ryžiai, sumaišomi su svieste pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, smulkiai supjaustytais krapais, įberiama pipirų, druskos.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų