Įdaryti agurkai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas aguročio
200 gramų varškė
1 valgomasis šaukštas grietinė
2 vienetai česnakas
2 valgomieji šaukštai mėta (lapeliai)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į varškę išspausti česnaką, supjaustyti mėtas, dėti druskos, pipirų , išmaišyti ir smulkintuvu sutrinti masę.
2.
Skustuku supjaustyti agurotį, jog gražiai susisuktų puodelis. Jį perverti dantų krapštuku ir atsargiai (naudojant mažą šaukštelį) įdaryti varškės mase.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti agurkai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į varškę išspausti česnaką, supjaustyti mėtas, dėti druskos, pipirų , išmaišyti ir smulkintuvu sutrinti masę.

  2. Skustuku supjaustyti agurotį, jog gražiai susisuktų puodelis. Jį perverti dantų krapštuku ir atsargiai (naudojant mažą šaukštelį) įdaryti varškės mase.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų