
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
šiek tiek | prieskoniai (mėsos) |
2 vienetai | batonas (riekelės mirkytos piene) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio.
Faršą paruošiame įprastai: į mėsą dedame piene pamirkytas ir nuspaustas batono riekeles (galima pakeisti džiūvėsėliais), prieskonius, smulkintą svogūną ir gerai išminkome.
Įdarui išplakame 2 kiaušinius ir iškepame ploną omletą. Ataušiname. Sūrį sutarkuojame. Ant omleto beriame sūrį ir susukame. Faršą ištiesiame ant aliejumi patepto kepimo popieriaus, dedame susuktą omletą ir formuojame zuikutį. Kepame 180C orkaitėje apie 45 minutes.
Prie jo labai tinka moliūgų padažas:
Susmulkiname 1 svogūną, pakepimame alyvuogių aliejuje, įberiame 50-70 g moliūgų sėklų, sumažime ugnį ir pakaitiname 5 minutes. Įdedame porą šaukštų grietinės ir užviriname.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Kotletukai su sūriu
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Sultingas šnicelis
-
Kėdainių maltinis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Virtos veršelio kojos
-
Dešrelės su įdaru
-
Kepta marinuota veršiena
-
Mėsos apkepas
-
Karštas plovas
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiškio kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Įdarytas netikras zuikis

- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Prieskoniai, mėsos
-
Batonas, riekelės mirkytos piene,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui:
2 kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio.
Faršą paruošiame įprastai: į mėsą dedame piene pamirkytas ir nuspaustas batono riekeles (galima pakeisti džiūvėsėliais), prieskonius, smulkintą svogūną ir gerai išminkome.
Įdarui išplakame 2 kiaušinius ir iškepame ploną omletą. Ataušiname. Sūrį sutarkuojame. Ant omleto beriame sūrį ir susukame. Faršą ištiesiame ant aliejumi patepto kepimo popieriaus, dedame susuktą omletą ir formuojame zuikutį. Kepame 180C orkaitėje apie 45 minutes.
Prie jo labai tinka moliūgų padažas:
Susmulkiname 1 svogūną, pakepimame alyvuogių aliejuje, įberiame 50-70 g moliūgų sėklų, sumažime ugnį ir pakaitiname 5 minutes. Įdedame porą šaukštų grietinės ir užviriname.
Komentarai (17)
-
vladas
2014-05-08 20:34
Inos siulomas variantas labai liuks tik bandykit vietoi kiaulienos naudoti malta kalakutiena y mesyte patarciau dar itarkoti fermentinio surio gera sauja. Skanaus.
-
Ina
2012-05-08 12:12
As bandziau su kepintom kubeliais morkytem ir pievagrybiais,viska pakepinus supyliau i farsa dar i mesyte majonezo du saukstus dejau ir kepiau laaaabai skanus ir sultingas zuikis gavosi :super:
-
Arturas
2011-09-06 16:59
Cia taip visi giriat reikia ir man zuiki pakepti ;-)
-
laima
2011-06-10 14:01
:mmm: dar tik gaminsiu siandien bet manau bus skanu :super:
-
sagute
2011-04-27 19:35
buvo labai skanu :super: , aciu
-
boba
2010-11-30 18:36
reiks pabandyti skanu atrodo :-D
-
Nnz
2010-08-17 07:17
Vau.. Graziai atrodo
-
nerija
2010-04-26 16:21
i farsa dar tinka itarkuoti morka,duoda gera skoni ir spalva.aisku,del skonio nesigincijama. :super:
-
liu
2010-04-25 10:12
:super:
-
siga
2010-01-27 14:23
skanu greita ir paprasta tinka marinuoti agurkelei su bulvem :super: :-p ;-)