
Įdarytas moliūgas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | moliūgai (nedidelis) |
500 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Falafeliai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kopūstų maltiniai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Įdaryti svogūnai
-
Morkų maltiniai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Skaniausi kibinai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Kvietinių miltų blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Karštos paprikų salotos
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Brokolių apkepas
Įdarytas moliūgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai, nedidelis,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
500 gramų - Druska
- Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai