Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | batonas (riekės) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
100 gramų | kiauliena |
300 gramų | jautiena |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykas majonezo marinate
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Guliašas su kiauliena
- Zrazai
- Jautienos cimesas
- Holishki (balandėliai)
- Netikras Zuikis kitaip
- Sotieji zrazai
- Virtos naminės dešrelės
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Prancūziškas triušis
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Netikras zuikis
- Kepsnys “Kelmas”
- Kepsneliai su kiauliena
- Aštroki šašlykai
- Čanachai su čiobreliais
- Sultingas šnicelis
Įdarytas maltos mėsos kepsnys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
5 valgomieji šaukštai -
Kiauliena,
100 gramų -
Jautiena,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, batonas išmirkomas. Mėsa, svogūnas ir batonas sumalami. Į masę įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis. Viskas gerai suminkoma. Ant lentos paberiama džiūvėsėlių, dedama mėsa ir suformuojamas pailgas plokščias gabalas. Į vidurį sudedama eilė kietai virtų kiaušinių ir uždengiama mėsa — padaromas pailgas kepsnys. Jis apvoliojamas džiūvėsėliais, dedamas į skardą, išteptą riebalais, ir kepamas orkaitėje, palaistant riebalais. Maždaug po 40 min. iškepa ir ataušęs supjaustomas 1,5 cm storio griežinėliais. Jie sudedami į pusdubenį ir puošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
alia
2017-03-20 08:58
receptas gal geras , taciau idaras tai ne toks kaip parasyta , nuotraukoj matos darzoves
-
sima
2011-11-21 16:34
receptas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...