Įdaryta paprika
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | paprika |
250 gramų | ryžiai (virti) |
250 gramų | kiaulienos faršas |
2 žiupsneliai | pipirai |
2 žiupsneliai | druska |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
100 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | kalendra (sėklos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
2.
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
3.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
4.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsniai su sūriu
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Mėsos apkepas
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Trapūs,sultingi kibinai
- Sibiro koldūnai
- Avienos šašlykas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Jautienos kotletukai
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Kiauliena su aguročiais
- Kotletukai
- Keptas kiaulienos kumpis
- Kaimiškas pjausnys
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
Įdaryta paprika
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Vanduo,
100 mililitrų -
Kalendra, sėklos,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirą nuplauti, išimti sėklas (jeigu mėgstate aštriau, sėklas galite palikti).
Sumaišyti ryžius ir faršą. Pagardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą.
Padaryti užpilą. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų). Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų, kalendrų sėklų ir viską kruopščiai išmaišyti.
Padažą pilti ant paprikų viršaus. Uždengti puodo dangtį bei troškinti paprikas 40 - 50 minučių. Karts nuo karto paprikas aplieti padažu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-02 12:44
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...