Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.

Įdaryta kepta kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai |
3 vienetai | obuoliai (rūgštoki) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | svogūnai |
1.5 kilogramo | kiaulienos šoninė (su šonkauliais) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pyragas
-
Guliašiukas
-
Sauliaus kibinai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos troškinys
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Triušienos pjausniai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Tortilijos
-
Jautienos vyniotiniai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos cimesas
-
Smaližių liežuvis
Įdaryta kepta kiauliena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Obuoliai, rūgštoki,
3 vienetai - Druska
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos šoninė, su šonkauliais,
1.5 kilogramo - Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vieną svogūną susmulkinkite, sumaišykite su 1,5 šaukšto druskos ir 1 arbatiniu šaukšteliu pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą. Odą keliose vietose įpjaukite. Laikykite 12 val.
Susmulkinkite kopūstą, obuolius supjaustykite kubeliais, įberkite truputį druskos bei pipirų, gerai išmaišykite.
Aštriu peiliu įpjaukite mėsą ir prikimškite ją kopūstų. Likusius kopūstus uždėkite ant viršaus. Į skardą įpilkite truputį aliejaus ir vandens, dėkite kepsnį, uždenkite jį folija ir kepkite orkaitėje 1,5 val. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar apie 1 val. Patiekite karštą su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
-
vida
2011-01-11 10:07
viskas aprasyta kaip ir aiskiai,bet temperatura nezinoma
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...