Hamburgiškai troškinta žuvis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų žuvis
500 gramų bulvių (virtos)
šiek tiek žalumynų
1 vienetas svogūnai
šiek tiek prieskoniai (žuvies)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Hamburgiškai troškinta žuvis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Regina 2010-02-16 15:43

    Patiekalo pavadinimas - Hamburgiskai troskinta zuvis, o pagal recepta gaunasi sriuba...
    Tai kas cia vistik turetu buti? Troskinys ar sriuba?


Daugiau receptų