Hamburgiška ungurio sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų ungurys (šviežias)
500 gramų kiauliena (kaulai)
125 gramai kiauliena (kumpis, rūkytas)
šiek tiek žalumynų ( (įvairūs))
80 gramų slyvos (džiovintos)
0.5 stiklinės žirniai (švieži)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
0.5 arbatinio šaukštelio cukrus
1 stiklinė krapai (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Hamburgiška ungurio sriuba

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.

Reklama:

Komentarai (6)


  • javas 2010-09-07 13:15

    niam niam.... :soku:


  • Mikas 2010-02-24 11:07

    Man skani sriuba ir vien iš ungurių


Daugiau receptų