Gūžinių kopūstų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai |
10 vienetų | slyvos |
1 arbatinis šaukštelis | pelerūnas (kietis) (susmulkintas) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūstai supjaustomi smulkiai, fermentinis sūris šiaudeliais, slyvos griežinėliais, suberiami peletrūno lapeliai, užberiama cukraus, druskos, užpilama grietinė maišyta pusiau su majonezu, viskas lengvai išmaišoma, papuošiama slyvų griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos „Antikvaras“
- Gaivus salotas su sūriu
- Vilniaus pianinas
- Baltosios salotos
- Pupelių daigų ir agurko salotos
- Pikantiškos baravykų salotos
- Olgos salotų receptas
- Salotos ananase
- Pomidorų ir grybų salotos
- Japoniškos salotos
- Silkės salotos
- Gaivios salotas su sūriu
- Vištienos salotos
- Valentino salotos
- Greitai paruošiamos makaronų salotos
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Kepenėlių mišrainė su grybais
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Makaronų salotos su tunu
- Silkės salotos šventėms
Gūžinių kopūstų mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
500 gramų -
Slyvos,
10 vienetų -
Pelerūnas (kietis), susmulkintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai supjaustomi smulkiai, fermentinis sūris šiaudeliais, slyvos griežinėliais, suberiami peletrūno lapeliai, užberiama cukraus, druskos, užpilama grietinė maišyta pusiau su majonezu, viskas lengvai išmaišoma, papuošiama slyvų griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...