Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.
Gurmanų suktinukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena (file) |
3 valgomieji šaukštai | sojos |
1 pakelis | lavašas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
4 lapai | salotos |
1 vienetas | avokadų |
4 vienetai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazdelės su sūriu
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Pavasariu alsuojanti pica
- Kiaušinienė
- SPELTOS pica
- Aštrus krevečių užkandis
- Vegetariškos picutės
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Vištos spurgos
- Keptos krevetės
- Pyragėliai su daržovėmis
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Lašišos vėrinukai
- Picos - ricos
- Pievagrybių garnyras
- Uždara pica
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Piršteliai su kmynais
Gurmanų suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, file,
300 gramų -
Sojos,
3 valgomieji šaukštai -
Lavašas,
1 pakelis -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Salotos,
4 lapai -
Avokadai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
4 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti į gabalėlius. Sumaišyti su druska ir pipirais, apvolioti miltuose.
Apkepti. Pridėti sojos padažo ir truputi patroškinti.Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Avokadą supjaustyti kubeliais. Lavašą aptepti majonezu ir ant jo išdėstyti salotas, vištieną, avokadą, pomidorus. Susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...