
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų | konservuoti žirneliai |
3 riekės | batonas (prancūziškas) |
80 gramų | feta sūrio |
6 vienetai | krevetės |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
2.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinukai su juodaisias ikrais ir krabų lazdelėmis
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Vištienos sandvičiai
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Čiakas ir Redas
-
Tomo sumuštiniai
-
Sumuštinukai kirminukai
-
Sumuštiniai "Liūtukai"
-
Didysis iškylų sumuštinis
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Vėrinukai
-
Sumuštiniai su šprotais
-
Vaikiški pusryčiai
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Sumuštiniai su dešra
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti žirneliai,
150 gramų -
Batonas, prancūziškas,
3 riekės -
Feta sūris,
80 gramų -
Krevetės,
6 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės - Alyvuogių aliejus
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius smulkintuvu sutrinkite su sūriu, trintu česnaku, druska bei pipirais.
Krevetes apskrudinkite iš abiejų pusių keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
Ant batono riekių tepkite žirnių ir sūrio užtepėkę, dėkite po dvi krevetes ir apšlakstykite sumuštinius citrinos sultimis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (5)
-
..))
2017-05-22 05:18
Ne negalima..))
-
Asta
2016-10-21 01:03
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...