Gurmaniški kepti persikai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | persikai |
100 gramų | pelėsinis sūris |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Persikus perpjaukite pusiau, šiek tiek išskobkite vidų ir įdėkite gabalėlį sviesto.
2.
Persikus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.
3.
Ištraukite persikus, uždėkite sūrio (nemėgstantiems pelėsinio sūrio galima jį pakeisti varške, sumaišyta su grietine ir cukrumi) ir dėkite atgal į orkaitę 10 min.
4.
Keptuvėje pakepinkite graikinius riešutus. Ištraukite persikus, palikite atvėsti. Apibarstykite riešutais ir skanaukite!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštos bandelės
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Uždara pica
- Aštrios krevetės grilyje
- Svogūnai prie alaus
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Žirnių ankščių užkandis
- Keptos krevetės
- Sūrio lazdelės
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Omletas su špinatais
- Keksiukiniai pusryčiai
- Užklota pica
- Apkeptas sūris
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Gurmanų suktinukai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Įdaryti piepagrybiai
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
Gurmaniški kepti persikai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Persikai,
6 vienetai -
Pelėsinis sūris,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Giedrė
Gaminimo eiga:
Persikus perpjaukite pusiau, šiek tiek išskobkite vidų ir įdėkite gabalėlį sviesto.
Persikus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 min.
Ištraukite persikus, uždėkite sūrio (nemėgstantiems pelėsinio sūrio galima jį pakeisti varške, sumaišyta su grietine ir cukrumi) ir dėkite atgal į orkaitę 10 min.
Keptuvėje pakepinkite graikinius riešutus. Ištraukite persikus, palikite atvėsti. Apibarstykite riešutais ir skanaukite!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...