Gurmaniškas lašišos kepsnys
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: KOTANYI pipiriniuose gurmanų prieskoniuose puikiai derantis žolelių ir pipirų mišinys suteikia žuviai puikų skonį ir aromatą bei pikantišką aštrumą. Ant laužo keptą KOTANYI pipiriniuose gurmanų prieskoniuose puikiai derantis žolelių ir pipirų mišinys suteikia žuviai puikų skonį ir aromatą bei pikantišką aštrumą. Ant laužo keptą žuvį papildo šviežių daržovių salotos, pagardintos KOTANYI prieskonių mišiniu "Itališkoms salotoms". (...daugiau) Laima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai lašišos pjausnių
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 arbatiniai šaukšteliai prieskoniai
1 arbatinis šaukštelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gurmaniškas lašišos kepsnys

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: KOTANYI pipiriniuose gurmanų prieskoniuose puikiai derantis žolelių ir pipirų mišinys suteikia žuviai puikų skonį ir aromatą bei pikantišką aštrumą. Ant laužo keptą ( ...daugiau ) Laima
Gaminimo eiga:
  1. Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.

  2. Palikti apie 10 minučių marinuotis.

  3. Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų