Gurmaniškas lašišos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | lašišos pjausnių |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
2.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
3.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virtas karšis
- Šutintas upėtakis
- Tagliatelle all`astice
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Saidos filė su ryžiais
- Krevečių užkepėlė
- Keptas karšis
- Žuvis su persikais
- Keptas upėtakis
- Žuvies pyragas
- Tailandietiški žuvies blyneliai
- Kepta žuvis su grybais
- Spageti su krevetėmis
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su vaisiais
Gurmaniškas lašišos kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašišos pjausniai,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Laima
(
)
Gaminimo eiga:
Lašišos pjausnius apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti pipiriniais gurmanų prieskoniais ir druska.
Palikti apie 10 minučių marinuotis.
Kepti ant grotelių po 3 minutes, iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...