Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 galvų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | agavų sirupo |
1 valgomasis šaukštas | balzaminis actas |
1 vienetas | avokadų (gerai prinokęs) |
šiek tiek | pomidorai |
3 skiltelės | česnakas |
1.5 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
2.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiškio kopūstų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Žirnių sriuba
- Juka
- Moliūgų sriuba
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Žuvienė iš konservų
- Pieniška brokolių sriuba
- Šalta mėlynių sriuba
- Rumuniška sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Kaliaropių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Kopūstų sriuba su kukuliais
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Sriuba "Čili"
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Trinta svogūnų sriuba
- Špinatų sriuba su sūriu
- Skanioji lašišos sriuba
Gurmaniška džiovintų pievagrybių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai,
350 galvų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Agavos sirupas,
1 valgomasis šaukštas -
Balzaminis actas,
1 valgomasis šaukštas -
Avokadai, gerai prinokęs,
1 vienetas - Pomidorai
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Vanduo,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti svogūną , sumaišyti su alyvuogių aliejumi , balzaminiu actu ir agavos sirupu, sudėti smulkintus grybus. Viską sudėti į karščiui atsparų indą ir džiovinti orkaitėje ,40 °C temperatūroje, 2 - 3 valandoms.
Smulkintuvus sutrinti nuluptą ir supjaustytą avokadą su pomidoru, česnaku ir trupučiu aliejaus. Viską užpilti 1,5 puodelio verdančio vandens ir sudėti paruoštus svogūnus. Pagardinti druska, pipirais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...