Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų | kiauliena (sprandinė) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
2 vienetai | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų tyrės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
2.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
3.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
4.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Kepenys japoniškai
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
- Kukuliai
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Keptas paršelis
- Mėsos kukuliai su padažu
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Mėsa su apelsinais
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Sprandinė kopūsto lape
- Grilyje kepta įdaryta nugarinė
- Balandėliai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Mėsos - daržovių troškinys
- Mėsos troškinys laivelyje
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
750 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorų tyrė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...