500 gramų | kiauliena |
8 vienetai | bulvių |
šiek tiek | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Didkotlečiai su ryžiais
- Karbonadas „Skanumas“
- Balandėliai pagal Vidą
- Šašlykas majonezo marinate
- Italijos kukuliai
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Virtiniai su mėsa
- Kaukazo šašlykai
- Keptas kiškis
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Orkaitėje kepti kotletai
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Neįprasti šašlykai
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Jautienos kepsnys
Guliašas su kiauliena
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
500 gramų -
Bulvės,
8 vienetai - Pomidorų padažas
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustyti kiaulieną gabalėliais, pakepinti apvoliojus miltuose.Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais. Į puodą sudėti apkeptą mėsytę, bulves, supjaustytą svogūną. Ir troškinti. Kai bulvės taps minkštos, sumaišyti šaukštą miltų su pomidorų padažu ir dėti į puodą. Įdėti grietinę ir truputį pavirti, kol sutirštės.
Komentarai (11)
-
angela
2011-10-08 13:37
skanu bet per riebu geriau su jautiena ;-) :-p
-
saule
2011-10-01 12:16
tiesa pamirsau , kad reikia deti dar supjaustyta paprika raudona, pries troskinant, jei nededame parikos, galima raugintu kopustu, bet tada nereikia deti marinuotu agurku ir grybu. :super:
-
saule
2011-09-30 18:49
mano uosviene vokiete, bet ji kitaip gamina: reikia specialaus puodo-keptuves, su tokiu stikliniu dangciu, pailgos formos. is pradziu ant margarino apkepa kiaulienos rukyta lasinukus kur su mesyte, kubeliais supjaustyti, kai apkepa, deda supjaustytus bet ne griezineliais svogunus, tada kai apkepa sudeda mesyte ir apkepa. veliau vis kaskart dapila truputu vandens, troskina, kai nugaruoja vanduo ir vel dapila. veliau supjaustom marinuotus agurkus griezineliais, tada pievagrybiu. Aisku reikia prieskoniu: druska, pipirai, oreganas, majorunas. ir taip apie valanda troskinti, vis dapilant vandens, bet ne perdaug, kad vos apsemtu iki puses mesa. kai vandens nelieka kas kart leisti apskrudinti, ir vel dapilti vandens. veliau gaminame padaza: keptuveleje tirpdom sviesta, kai istirpsta 1.5 valgomojo sauksto miltu issukame svieste, kad nebutu gumuleliu, kol pagels, tada sia mase pilti i puoda, ismaisyti. tada ipilame vandens mazdaug 1 stikline, ismaisome,ir gaunasi padazas. cia yra tikras vokiskas guliasas. As taip irgi darau, labai skanu.
-
Simas
2011-07-01 19:04
Gal patartumet kanors ka galima vietoj grietines naudot?
-
ziko
2011-06-02 11:00
ai kaip skanu.mes gaminame neblogiau,uz vokiecius
-
irma
2010-11-17 13:43
dariau si receptuka liuksiskai skanu! :super:
-
Daina
2010-08-19 06:30
ka tik pasigaminau :mmm: :valgau:
-
rima
2010-08-09 16:43
:super: :super: