Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais. Į mėsą suberti kukurūzų miltus (arba bulvių krakmolą), suberti cukrų, supilti actą, sojos padažą, sukapotą svogūną, imbierą, druska ir pipirus. Išmaišyti.
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę.
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių.
Labai skanu su ryžiais. :)
Guliašas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
150 gramų | kukurūzai (miltai) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (maltas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprika įdaryta faršu
- Kukuliai
- Jautienos kotletai
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Kepta kiškiena marinate
- Sprandinės kepsnys grilyje
- Jautienos kepsnys
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Grill dešrelės
- Kiauliena aštriame padaže
- Romšteksas majonezo padaže
- Kotletai su įdaru
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Virtos veršelio kojos
- Mėsos kepsnys su grybais
- Kepsniai su ananasais
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Avienos kebabas
- Kelmas
Guliašas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kukurūzai, miltai,
150 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Imbieras, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę supjaustyti kubeliais. Į mėsą suberti kukurūzų miltus (arba bulvių krakmolą), suberti cukrų, supilti actą, sojos padažą, sukapotą svogūną, imbierą, druska ir pipirus. Išmaišyti.
Įkaitinti aliejų ir viską sudėti į keptuvę.
Kepinti vis pamaišant apie 15-20 minučių.
Labai skanu su ryžiais. :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 20:56
Nesamonė
-
as
2014-06-26 17:20
nieko skanaus, labai daug acto net galva svaigo kol iskepiau ir valgant labai jautesi ir beje tas sojos padazas cia visai netinka geriau volcesterio.
-
Sandra
2013-06-07 12:13
Reikes pabandyti ,atrodo tikrai skaniai :)
-
Nijolė
2012-02-07 14:00
Geras receptas ,skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...