Guacamole
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai avokadų (nulupti, be kauliukų)
1.5 vieneto svogūnai (pjaustyti kubeliais)
0.5 stiklinės kalendra (lapai, smulkiai pjaustyti)
200 mililitrų žalioji citrina (sultys)
1 vienetas cukinija (maža, tarkuota smulkiai)
6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
8 vienetai aitriosios paprikos (smulkiai pjaustyti)
šiek tiek druska
0.5 stiklinės kalendra (lapai, smulkiai pjaustyti)
2 vienetai pomidorai (skiltelėmis)
šiek tiek sausainiai (Totopos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Sudėkite avokadus į stiklinį indą, sutraiškykite juos šakute.
Sudėkite svogūnus, kalendrą, laimo sultis, cukiniją, aliejų, čili pipirus (6 pipirus) ir druską. Gerai išmaišykite produktus, kad gautųsi piure.
Kad guacamole nepatamsėtų, sudėkite į ją avokados kauliukus.
Patiekdami, šaukštu sudėkite guacamole į plokščią dubenį ir papuoškite vieną jos pusę 2 supjaustytais čili pipirais, o centrą kalendros lapeliais. Kitoje pusėje sudėkite totopos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Guacamole

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sudėkite avokadus į stiklinį indą, sutraiškykite juos šakute.
Sudėkite svogūnus, kalendrą, laimo sultis, cukiniją, aliejų, čili pipirus (6 pipirus) ir druską. Gerai išmaišykite produktus, kad gautųsi piure.
Kad guacamole nepatamsėtų, sudėkite į ją avokados kauliukus.
Patiekdami, šaukštu sudėkite guacamole į plokščią dubenį ir papuoškite vieną jos pusę 2 supjaustytais čili pipirais, o centrą kalendros lapeliais. Kitoje pusėje sudėkite totopos.

Reklama:

Komentarai (8)


  • agne 2012-02-10 17:52

    na sausainiai ir cukinija tai tikrai nessideda guacamole valgiau ir amerikoj ir airijoj ir kitose salyse ir tokio dalyko tai negirdejau. Ten iena tik avokadas, svoguna itarkuoji, cesnako truputi itarkuoji, kalendra, druska, grietine ir daug lime sulciu viskas


  • to Liu 2011-12-30 18:56

    Be to žodis ispaniškas, o patiekalas tikrai kilęs iš Meksikos, o ne iš NIEKUR kitur.
    Tundra visiška


  • to Liu 2011-12-30 18:54

    Tundra tu, avokadai neauga Australijoj. Jie auga Amerikoj (tame tarpe , Meksikoj). Augalas vadinasi amerikinė persėja.
    Ot kengūra...


  • Liu 2011-11-20 14:25

    Cia ne meksikieciu,o australieciu patiekalas,dar yra tapenda..o sis daromas kitaip negu aprasyta.


  • (anonimas) 2010-08-28 18:51

    %-) :bloga: neskanu


  • Nomeda 2010-08-19 09:14

    Viskas butu gerai, jei ne tie totopos :)


Daugiau receptų