
Grybų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 litras | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
5 vienetai | bulvių (nedidelės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
1 vienetas | sultinys (grybų, kubeliais) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užkaisti vandenį, jam užvirus sudėti bulves, leisti joms šiek tiek pavirti, tada sudėti grybus, įdėti prieskonius (pipirus, druską). Susmulkinti svogūną mažais gabalėliais, į keptuvę įpilti truputį aliejaus , jam įkaitus svogūnus sudėti ir apkepinti kol šiek tiek paruduos. Svogūnams baigus kepti įberti į keptuvę arbatinį šaukštelį miltų apmaišyti ir viską supilti į puodą. Virti kol vanduo užvirs ir bulvės bus išvirusios.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Voveraičių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Kaimiška sriubikė
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Paprikų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Jogurtinė sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Linos sriuba
Grybų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
-
Sultinys, grybų, kubeliais,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Kiaulienos lašiniai, rūkyti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaisti vandenį, jam užvirus sudėti bulves, leisti joms šiek tiek pavirti, tada sudėti grybus, įdėti prieskonius (pipirus, druską). Susmulkinti svogūną mažais gabalėliais, į keptuvę įpilti truputį aliejaus , jam įkaitus svogūnus sudėti ir apkepinti kol šiek tiek paruduos. Svogūnams baigus kepti įberti į keptuvę arbatinį šaukštelį miltų apmaišyti ir viską supilti į puodą. Virti kol vanduo užvirs ir bulvės bus išvirusios.
Reklama:
Komentarai (4)
-
RENATA
2011-01-18 18:04
Janina as pakepinu lasinukus svoguna morkas prieskoniai ir visi giria kad skanu pabandyk :-D
-
Janina
2011-01-12 09:12
O ką daryti su lašiniais? Man atrodo reikėtų pakepinti su svogūnu. Apraše nieko nekalbama apie lašinius ką su jais daryti :-)
-
ramunė
2011-01-10 19:55
Skaitosi ir atrodo labai skaniai :super: Norėtųsi pabandyti. O grybai kokie?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...