Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | grybai |
50 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos salotos
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Kalmarų salotos su kiaušiniais
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
- Kukurūzų mišrainė
- Tunų ir kukurūzų salotos
- Sočios salotos
- Sluoksniuota vištienos mišrainė
- Salotos su silke
- Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Brokolių salotos
- Salotos „Irida“
- Kepenėlių mišrainė su grybais
- Kumpio mišrainė
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Silkė su troškintomis morkomis
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
150 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
50 gramų -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...