Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | grybai |
50 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočios špinatų salotos su mėsa
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Salotos "Ananasas"
- Žuvies salotos
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Itališkos salotos
- Bulvių salotos
- Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
- Grybų ir obuolių salotos
- Salotos
- Salotos su džiovintais grybais
- Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
- Duonos užkandėlė
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Kalmarų salotos su grybais
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Burokėlių salotos su varške
- Skaniosios salotos
- Salotos su vištiena
- Brokolių salotos
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
150 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
50 gramų -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...