Grybų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų tešla (sloksniuota)
100 gramų grybai (virti)
1 valgomasis šaukštas žalumynų (Provanso)
1 vienetas svogūnai
100 gramų žiediniai kopūstai
100 gramų vištienos faršas
1 skiltelė česnakas
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek sviestas (skardai patepti)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 vienetas kiaušiniai
1 valgomasis šaukštas grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.

Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.

Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.

Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybų pyragas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.

Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.

Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.

Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų