Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.
Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.
Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
Grybų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | tešla (sloksniuota) |
100 gramų | grybai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų (Provanso) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | vištienos faršas |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | sviestas (skardai patepti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio desertas
- Kriaušių pyragas
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Bulvių pyragėliai su mėsa
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Kaimiškas pyragas
- Aguonų keksas
- Varškės pyragas su obuoliais
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pavasariškai žalias pyragas
- Trupiniuotis
- Mielinės bandelės
- Obuolių pyragas su riešutais
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Niujorko pyragas
- Tortas "kriaušė"
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pyragas "Trupinukas"
- Citrininis varškės pyragas
Grybų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
200 gramų -
Grybai, virti,
100 gramų -
Žalumynai, Provanso,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Žiediniai kopūstai,
100 gramų -
Vištienos faršas,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Aliejus, kepimui
- Sviestas, skardai patepti
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.
Įdarui grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, kepintą faršą ir pipirus.
Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė.
Į tešla išklotą skardą dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...