Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.

Grybų omletas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
250 gramų | pievagrybiai |
30 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiauliena (kumpis) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austrijos varškėtis
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Kiaušinienė su pienu
-
Greitas omletas
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Dešrelės su įdaru
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Burokėlių blynai su varške
-
Suflė su žirneliais
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Skanus varškės apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Studentiški pusryčiai
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Varškės apkepas su razinomis
Grybų omletas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kiauliena, kumpis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybai supjaustomi mažomis skiltelėmis ir 5—10 min. patroškinami aliejuje su petražolių lapeliais ir prieskoniais. Iš trynių, miltų užmaišoma netiršta tešla (grietinės tirštumo, kuri sumaišoma su grybais, kumpio kubeliais ir atskirai išplaktais baltymais). Omletas iškepamas keptuvėje su daug aliejaus.
Valgis paduodamas karštas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...