
Grybų kotletai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Varškės apkepas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Makaronai su šonine
-
Pietūs moliniame inde
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Antis, kepta aluje
-
Steikai
-
Bulvių pica
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Lazanija su veršiena
-
Kalakutienos maltiniai
-
Balandėliai
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Kalakutiena su medumi
-
Kepsnys Verseka
Grybų kotletai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti ir pasūdytame vandenyje apvirti grybai sukapojami, sukrečiami į keptuvę, apibarstomi miltais ir pakepinami svieste arba aliejuje kartu su susmulkintais svogūnais. Tada įpilama grybų nuoviro ir troškinama, kol viskas suminkštėja. Masė atvėsinama, pridedama smulkiai supjaustytų lašiniukų, įmušami kiaušiniai, įberiama džiūvėsėlių. Sumaišius daromi kotletai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami svieste arba aliejuje. Tiekti tinka su bulvių ar miežinių kruopų koše.
Reklama:
Komentarai (9)
-
RASA
2014-09-17 22:03
Kad tu grybu cia nesimato,o gal mesos ir ciut ciut grybu ;)
-
Egle
2014-09-17 14:34
nuotrauka tikrai ne grybų kotletų,o mėsiškų su grybais galbūt
-
sarunasz
2010-09-09 22:03
ar skanu ? :-) skau ?
-
(anonimas)
2009-09-13 11:29
:super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...