Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (marinuoti) |
300 gramų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | medus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
1 vienetas | paprika |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojų salotos
- Sveikos salotos
- Vištienos salotos
- Džiovintų vaisių salotos
- Bananų salotos su abrikosais
- Keptos duonos su pupelėmis salotos
- Žuvies salotos su pomidorais
- Pupelių salotos
- Salotos "Vasaros prisiminimas"
- Spalvingos makaronų salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Gomaae špinatų salotos
- Agurkų salotos amerikietiškai
- Silkė su pomidorų padažu
- Grybų ir obuolių salotos
- Žirnelių salotos su kumpiu
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Šviežių grybų salotos
- Burokėlių salotos su varške
- Vištienos ir triušienos salotos
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...