
Grybų apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | bulvių |
500 gramų | grybai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | pomidorai |
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
2.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
3.
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Kepta lašiša
-
Aitriųjų čili pica
-
Bulvių pica
-
Veršio inkstų apkepas
-
Stebuklingas omletas
-
Olandiškas omletas
-
Kulebekas
-
Pievagrybių apkepas
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Grybų apkepas su duona
-
Žuvies užkepėlė
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Ryžių apkepas su grybais
Grybų apkepas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
500 gramų -
Grybai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, grybus bei morkas supjaustyti vidutiniais gabaliukais. Nugarinė supjaustyti kubeliais. Pomidorus - grežineliais.
Sumaišyti bulvės, morkas, grybus bei nugarinė. Gardinti druska, pipirais. Dėti į kepimo formą. Pridėti po pora valgomųjų šaukštų vandens. Viršų užkloti pomidorais. Pomidorus irgi gardinti druska,
Kepti orkaitėje 200°C temp. karštyje 1 val.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai