Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas upėtakis
30 gramų baravykai (džiovinti)
2.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
3 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas morkos
1 vienetas salierai
1 vienetas petražolės (šakelė)
2 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Reklama:

Komentarai (8)


  • karolina 2008-10-31 12:40

    LABAI SKANU;]


  • karolina 2008-10-31 12:39

    labai skanu ;]


Daugiau receptų