Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.

Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
30 gramų | baravykai (džiovinti) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su vaisiais
-
Žuvis ant grilio
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Lašišos kepsneliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašišos suktiniai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Žuvies kotletai
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Karališkoji silkė
-
Žuvis su brokoliais
-
Sočiausioji pica
-
Saida margoje tešloje
-
Išmarinuota žuvis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Menkė su apelsinais
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Apelsininė lašiša
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Žuvies kotletai
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Baravykai, džiovinti,
30 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pro pakaklę upėtakiai išvalomi, įtrinami druska, prikemšami įdaro ir užsiuvami. Tada apvoliojami miltais, apkepinami svieste, sudedami į troškintuvą ir su prieskoninėmis daržovėmis ištroškinami. Baigiant troškinti supilama grietinė.
Įdaras: išmirkyti baravykai apvirinami ir smulkiai supjaustomi. Pridedama svieste pakepintų svogūnų, išmaišoma.
Upėtakiai tiekiami (išėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje, užpilti padažu, kuriame buvo troškinti. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, makaronų arba žalių salotų.
Reklama:
Komentarai (8)
-
karolina
2008-10-31 12:40
LABAI SKANU;]
-
karolina
2008-10-31 12:39
labai skanu ;]
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...