Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Migdolinės pelytės
- Pikantiškos sraigės
- Kepti svogūno žiedai
- Pikantiškos morkytės
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Arvydo kepintos cukinijos
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Daržovių užkandėlė
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Karaimų kibinai
- Omletas
- Silkė su plakta grietine
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Šaltiena
- Vėrinukai
- Kamuoliukai su slyvomis
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...