Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
5 vienetai | duona (riekelės) |
200 gramų | grybai (kepti) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Kuskuso salotos
- Pupų salotos
- Bulvių salotos su vištiena
- Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
- Bulgariškos pupelių salotos
- Neringos salotos
- Taškento salotos su majonezu
- Rūkytos menkės salotos
- Jolantos sočioji mišrainė
- Salotos Kalėdų stalui
- Salotos su varške ir pomidorais
- Silkės salotos
- Salotos su silke
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Salotos su slyvomis
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Lašišos salotos
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
Grybai su kepta duona ir pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Duona, riekelės,
5 vienetai -
Grybai, kepti,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Aliejus
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo juodos duonos riekių nupjaukite plutelę ir duonos minkštimą supjaustykite kubeliais. Juos pakepkite su aliejumi. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepkite su aliejumi.
Virtas pupeles, duonos kubelius, grybus ir svogūną sumaišykite. Paskaninkite druska. Salotas patiekite užpiltas majonezu, bet nesumaišytas. Puoškite petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Marmaledas
2009-09-13 09:32
:bloga: %-) :bloga: %-) :bloga: %-) :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...