Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Grybai krepšeliuose
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis | tešlos krepšeliai |
100 gramų | sūdyti baravykai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Užkandis su silke stiklinėje
- Tortilijos su kumpeliu
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Lašišos ir agurko užkandis
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Įdarytų paprikų užkandis
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Suktinukai su sūriu ir kumpiu
- Helovyno užkandžiai
- Velykų belaukiant
- Maltinukai drebučiuose
- Sūrio ir mėsos miksas
Grybai krepšeliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Tešlos krepšeliai,
1 pakelis -
Sūdyti baravykai,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvirti, nusausinti ir apkepinti keptuvėje, pagardinti pipirais ir mėgstamais prieskoniais ar žolelėmis.
Prieš tiekiant sumaišyti su majonezu ar grietine ir sudėti po šaukštą į krepšelius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...