Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Grybai apvalkale
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai (švieži) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešriukai
- Silkė burokėlių patale
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Įdarytos dešrelės
- Silkė patale
- Fondiu iš moliūgo
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Krekerių užkandėlė
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Duonos "suši"
- Sūrio sausainiai
- Užtepėlė su tunu
- Girti čeburėkai
- Rūkyti kumpio gabalai
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Bulvių kamuoliukai
- Sūrio rutuliukai
- Pica su vištiena
- Krevečių užkandėlė su majonezu
- Aštrus pomidorų kokteilis
Grybai apvalkale
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, švieži,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
100 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalykite, nupjaukite kojytes ir pavirkite juos ma=ame vandens kiekyje.
Apvalkalas gaminamas taip: Į indą supilkite miltus, kiaušinį, druską, truputuką cukraus, pieno ir gerai išplakite.
Grybus apsausinkite, pamirkykite apvalkalo padaže ir virkite taukuose ar aliejuje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...