Grūzdų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | garstyčios (padažas) |
100 gramų | grūzdai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
- Rūkytos menkės salotos
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Salierų salotos su riešutais
- Burokėlių salotos su porais
- Silkės salotos su kiaušiniais
- Pagerintos graikiškos salotos
- Mišrainė su citrinos sultimis
- Baravykų salotos su padažu
- Silkė su majonezu ir porais
- Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
- Pomidorų ir grybų salotos
- Krabų mišrainė
- Žuvies salotos
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Liežuvio salotos
- Grybų salotos su bulvėmis
- Neapolio salotos
- Baravykų salotos "Margos" su majonezu
Grūzdų salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malti
- Garstyčios, padažas
-
Grūzdai,
100 gramų - Svogūnai, laiškai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grūzdai nuvalomi, nuplaunami, supjaustomi stambiais gabalais ir, užpylus daugiau vandens, verdami 15—20 min. Vanduo nupilamas, dar kartą užpilama šaltu vandeniu, pakaitinama ir, išpylus į kiaurasamtį, grybai perpilami šaltu vandeniu. Taip verdama, kad grūzdai nebūtų kartūs. Į grybus dedama smulkiai supjaustyto svogūno, pipirų, garstyčių, druskos ir išmaišoma. Tiekiami salotinėje, apibarstyti pjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...