Grilyje keptos salotos su mėsa
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai paprika
1 sauja pievagrybiai
200 gramų kiauliena (gabaliukai)
1 valgomasis šaukštas dižono garstyčios
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek dižono garstyčios
šiek tiek prieskoninės žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grilyje keptos salotos su mėsa

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė Inga
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų