Grilyje kapta vištienos filė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | džiovintų petražolių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
3.
Pabarstykite kapotų petražolių.
4.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
5.
Kepkite lauko grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos apkepas su cukinija
- Kepta antis su grybais
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Farširuotos blauzdelės
- Viščiukas citrininis
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Šventinė višta
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištiena meduje
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena jogurto marinate
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Kotletukai su moliūgu
- Antis su grybų įdaru
- Aštrios vištų kepenėlės
Grilyje kapta vištienos filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Džiovintos petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
Pabarstykite kapotų petražolių.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Kepkite lauko grilyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...