Grilyje kapta vištienos filė
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Sultinga, aromatinga vištienos filė su Kotanyi prieskoniais. Sultinga, aromatinga vištienos filė su Kotanyi prieskoniais. Gražina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištienos filė
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 pundelis petražolės
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis mairūnas
1 žiupsnelis džiovintų petražolių
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
3.
Pabarstykite kapotų petražolių.
4.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
5.
Kepkite lauko grilyje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grilyje kapta vištienos filė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Sultinga, aromatinga vištienos filė su Kotanyi prieskoniais. Gražina
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

  2. Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.

  3. Pabarstykite kapotų petražolių.

  4. Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.

  5. Kepkite lauko grilyje.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų