Grikių košė su pievagrybių padažu
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | grikiai |
5 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Biri grikių košė
- Grikių gėlės
- Grikių košė su grybais
- Grikiai su vištiena
- Grikiai termose
- Šventinis grikių rizotas
- Grikių rizotas
- Grikių košė su daržovėm
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Skani grikių košė
- Desertinė grikių košė
- Grikių košė su sūriu
- Arvydo paprasta grikių košė
- Grikių plovas su vištiena
- Grikiais įdaryta paprika
- Skani grikių košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Moliūgų-obuolių džemas
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
Grikių košė su pievagrybių padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Pienas
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grikiai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
5 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grikius pasūdintame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Tada į tą pačią keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keleta sekundžiu, maišant įpilti pieno ir dar pakaitinti (1 min.) Pieno reikia pilti, kol gausis norimo tirštumo padažas, sudėti druską, pipirus ir sultinio kubelį ir dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...