
Grikių košė su dešrele ir avokadu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 valgomieji šaukštai | grikiai |
1 vienetas | dešrelės ( pieniškos) |
0.25 vieneto | avokadų |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
2.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
3.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
4.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
5.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikiai termose
-
Desertinė grikių košė
-
Biri grikių košė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Grikių rizotas
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Skani grikių košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikiai su vištiena
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikių gėlės
-
Ryžių košė su cukinija
-
Melionų- manų košė
-
Pieniška ryžių košė
Grikių košė su dešrele ir avokadu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Grikiai,
5 valgomieji šaukštai -
Dešrelės, pieniškos,
1 vienetas -
Avokadai,
1/4 vieneto -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...