Grikių košė su dešrele ir avokadu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 valgomieji šaukštai | grikiai |
1 vienetas | dešrelės ( pieniškos) |
0.25 vieneto | avokadų |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
2.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
3.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
4.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
5.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skani grikių košė
- Grikiai su vištiena
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Desertinė grikių košė
- Grikių gėlės
- Grikių košė su grybais
- Skani grikių košė
- Grikių košė su daržovėm
- Šventinis grikių rizotas
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Biri grikių košė
- Grikių plovas su vištiena
- Grikiais įdaryta paprika
- Grikiai termose
- Grikių košė su sūriu
- Grikių rizotas
- Arvydo paprasta grikių košė
- Lietuviška kopūstienė
- Kopūstienė su grybais
- Špinatų tyrė
Grikių košė su dešrele ir avokadu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Grikiai,
5 valgomieji šaukštai -
Dešrelės, pieniškos,
1 vienetas -
Avokadai,
1/4 vieneto -
Druska,
1 žiupsnelis -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...