
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
800 gramų | karpis (šviežias, išvalytas) |
1 stiklinė | grikiai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Grikių kruopas sumaišykite su kepintais svogūnais ir kapotu virtu kiaušiniu. Gauta mase įdarykite žuvį. Pavoliokite miltuose ir apskrudinkite karštuose riebaluose.
Žuvį pašaukite į karštą orkaitę. Kepant vis palaistykite išsiskyrusiomis sultimis. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, apliekite grietine. Tiekite su šviežių daržovių salotomis, apibarstę prieskoninėmis žolelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Pyragas su kukuliais
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Lietinių tortas
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Jūreiviški makaronai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Vištiena su grybais
-
Apelsininė lašiša
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Lašiša „My little secret“
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Guliašas su kiauliena
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Apkepta virta karka
-
Jautienos kepsnys
-
Kopūstų blynai
Grikiais įdarytas karpis

- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis, šviežias, išvalytas,
800 gramų -
Grikiai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais ir 15 minučių palaikykite. Nuluptą svogūną susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.
Grikių kruopas sumaišykite su kepintais svogūnais ir kapotu virtu kiaušiniu. Gauta mase įdarykite žuvį. Pavoliokite miltuose ir apskrudinkite karštuose riebaluose.
Žuvį pašaukite į karštą orkaitę. Kepant vis palaistykite išsiskyrusiomis sultimis. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos, apliekite grietine. Tiekite su šviežių daržovių salotomis, apibarstę prieskoninėmis žolelėmis.
Komentarai (17)
-
frezija
2012-02-26 23:58
elena,as ir neragavus grikiu su zuvim,bet daznai karpi su grikiais uztinku ivairiuose svetainese,ar tik ne rusu cia patiekalas?
-
frezija
2012-02-26 23:53
gal ir nereikia grikiu apvirt,jie zuvyje manau isverda ir issitroskina ,as is vis kai kose darau,verdanciu vandeniu grikius uzpilu,ir kai atvesta jau buna isbrinke
-
tadas
2012-02-26 01:25
mane irgi sudomino, ar reika grikius apvirt. jei as daryciau, tikrai virtus deciau.
-
kasparas
2010-03-16 21:55
:super: :super: :super: :super: :super: :super:
-
Linksmute
2010-02-06 15:28
? O grikiai turi buti jau apvirti , ar siaip ,tiesiog stikline sausu nevirtu grikiu ? Tokios detales labai svarbios , ypac nepatyrusioms seimininkems . :stop: Na,as ,ko gero apvirciau tuos grikius,nes zuvis iskepa greitai - kaip darote jus ? :atsiprasau:
-
paulina
2010-02-06 09:37
:super: nerealiai skanu
-
bri
2009-12-16 20:26
liuks :super:
-
Elena
2009-03-19 14:24
manau,kad karpis ir taip skanus ,paprastai keptas aliejuje,ar verta ji gadinti grikiais?