Griežčių apkepas su mėsa
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų griežčiai
2 valgomieji šaukštai sviestas
300 gramų mėsa (virta)
2 vienetai svogūnai
2 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė grietinė
0.5 stiklinės sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek druska
šiek tiek džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Griežčių apkepas su mėsa

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.

Reklama:

Komentarai (7)


  • :)~ 2014-02-06 02:35

    Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani


  • rasa 2013-10-10 10:57

    kas tie griezciai? :)


Daugiau receptų