Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų padažas su citrina
-
Imbiero sirupas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Guacamole
-
Čilietiškas padažas
-
Aštrus padažas
-
Česnakinis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Pomidorų padažas picai
-
Kavos padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pomidorų padažas
-
Padažas "Čili"
-
Kari padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Marinatas vištienai
-
Pomidorų padažas
Grietinės padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...