Grietinės padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė grietinė
0.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
0.5 valgomojo šaukšto sviestas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grietinės padažas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų