Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Grietinės padažas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | grietinė |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Viskio karamelė
- Aštrus padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Grybų padažas
- Blynelių padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Česnakinis padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Krienų užpilas
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Kavos padažas
- Tikra Guacamole
- Baravykų padažas
- Padažas keptai mėsai
- Padažas – marinatas
- Padažas prie kugelio
- Voveraičių padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
Grietinės padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinė užvirinama ir supilama į sausai pakepintus miltus, ištrintus su sviestu. Įdedama prieskonių, viskas išmaišoma ir užvirinama.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta. Tiršti vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...