Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų grietinėlės, 35%
3 valgomieji šaukštai cukraus pudra
100 gramų sausainiai (šokoladiniai)
1 valgomasis šaukštas romas (ar brendis)
2 valgomieji šaukštai aviečių (geriausia šaldytos)
1 valgomasis šaukštas šokoladas (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
2.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
3.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

  2. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.

  3. Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (1)


  • Janina 2015-02-06 23:51

    Tikiuosi kad skanu reikes isbandyti ! Taip ( oui )




Daugiau receptų