Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų grietinėlės, 35%
75 gramai želės cukrus „multi“
1 valgomasis šaukštas baltas vynas (karšto)
2 arbatiniai šaukšteliai „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
Virtos uogoms:
50 mililitrų karšto vyno
50 gramų spanguolės (arba bruknių)
2 valgomieji šaukštai dansukker cukrus farinas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
2.
Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
3.
Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.
4.
Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Virtos uogoms:
Gaminimo eiga:
  1. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.

  2. Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.

  3. Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.

  4. Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų