2 vienetai | varškė (pakeliai) |
100 gramų | sausainiai (paprasti) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
50 mililitrų | pienas (arba vanduo) |
Sumalti varškę su cukrumi, kad būtų vientisa ir graži masė. Jei norisi, pagal skonį įdėkite kakavos. Tada indelyje su vandeniu arba pienu pamirkykite sausainius, kad truputį suminkštėtų, bet liktų kietumo. Tuomet ant folijos lapo sudėkite sausainius, toliau nuo krašto po tris vienoje eilutėje ir kiek gaunasi stulpelių (tai bus pagrindas). Sumaltą varškę ištepti ant sausainių, per vidurį guličius sausainius vertikaliai sudeliokite vaisius, riešutus ar kt. Suvyniokite viską į foliją ir padėkite atšalti ir pribrinkti į šaldytuvą. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė varškė
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Desertinė varškytė
- Braškės su šokoladu
- Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Nekeptas varškės tortas
- Biramisu
- Tortas "Mozaika"
- Želė "Trispalvė"
- Mini kreminio sūrio pyragėliai
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Desertas su persikais
- Jogurto desertas
- Varškės skanėstas
- Jogurto ledai
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Citrinų šerbetas
Greitas sausaininis pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, pakeliai,
2 vienetai -
Sausainiai, paprasti,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas, arba vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pagardinimui: įvairių vaisių, riešutų, kakavos.
Sumalti varškę su cukrumi, kad būtų vientisa ir graži masė. Jei norisi, pagal skonį įdėkite kakavos. Tada indelyje su vandeniu arba pienu pamirkykite sausainius, kad truputį suminkštėtų, bet liktų kietumo. Tuomet ant folijos lapo sudėkite sausainius, toliau nuo krašto po tris vienoje eilutėje ir kiek gaunasi stulpelių (tai bus pagrindas). Sumaltą varškę ištepti ant sausainių, per vidurį guličius sausainius vertikaliai sudeliokite vaisius, riešutus ar kt. Suvyniokite viską į foliją ir padėkite atšalti ir pribrinkti į šaldytuvą. Skanaus!
Komentarai (69)
-
monika
2015-09-19 21:08
su kuo sumalat varske au cukrumi?
-
lina
2014-10-05 12:26
manau kad geras.lb;)
-
Evelina, 15m
2014-07-31 15:17
Tikrai labai skanus pyragas, pabandykit ;) tik aš į varškę dar idėjau šaukštą grietinės, tada masė labiau kreminė gaunasi, o įdarui siūlyčiau idėt koncervuotų persikų, suteiks ryškų skonį :)
-
Vyturėlis
2014-07-07 20:50
Senas geras mano jaunystes receptas,tik mes darydavom is saldžios sūrelių masės,dar reikėtų sviesto,kad geriau sustingtų ir galima apipilti tirpintu šokoladu,Uau kaip skanu būdavo.
-
Laura
2011-10-13 17:36
Manau vietoj vaisiu tiktu zele gabaliukai, o ir susainius gal butu skaniau zele istirpintoje pamirkyti :-) pabandysiu - pasidalinsiu rezultatais :-)
-
Makas
2011-07-27 20:03
gal galit pasakyt kokius vaisius det ar dziovytus ar paprastus sviezius?
-
Niam
2011-06-19 17:20
I ji galima deti ko tik nori is vaisiu. Tai pyragas pagal metu laikus. Ziema, kai nera galimybiu isigyti kokiu idomesniu vaisiu ar uogu, nes ju kainos buna kosmines, tinka riesutai, dziovinti vaisiai, sokolado drozles, obuoliai, apelsinai ir kt. Atitinkamai vasara galite paskaninti i vidu ideje braskiu, melyniu, tresniu, vysniu, slyvu ar kt. Pagal pomegius. Taip pat i varske galite del gardumo imaisyti aguonu. :super:
-
niam
2011-06-19 15:49
taip skaniai atrodo 8-| reiks isbandyti :-D
-
Rasa
2011-06-16 21:58
kazi skanu butu su braskem ?? :-|
-
vilija
2011-06-07 10:24
siandien vakare bandysiu daryti si recepta :soku: tikiuosiu bus skanus :jee: