Graikiški svogūnai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas svogūnai (laiškai)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai citrinos (išspaustos sultys)
1 vienetas salierai (šaknis)
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek kalendra
šiek tiek druska
5 vienetai juodieji pipirai
0.5 vieneto lauro lapų (lapelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Graikiški svogūnai

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnai supjaustomi 1 cm ilgio gabaliukais, sumaišomi su sutarkuotu salieru, užpilami aliejumi, citrinos sultimis, apibarstomi prieskoniais ir apliejami trupučiu verdančio vandens. Vėliau ištroškinami ir atšaldomi. Šitaip pagaminti svogūnai valgomi su batonu.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų