Graikiški spagečiai su malta mėsa
AUTORIUS:
Knorr,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kiauliena (faršas)
120 gramų pomidorai (vyšniniai)
1 pakelis knorr fix ruošinys spagečiams „bolognese“
2 skiltelės česnakas
400 gramų pomidorai (konservuoti)
1 vienetas svogūnai
10 vienetų alyvuogių (juodos)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.
2.
Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.
3.
Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.
4.
Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių
5.
Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Graikiški spagečiai su malta mėsa

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Supjaustykite svogūną juostelėmis, česnaką – griežinėliais, o vyšninius pomidorus ir alyvuoges – per pusę.

  2. Kepkite faršą su svogūnais ir česnakais, kol mėsa paruduos. Išvirkite makaronus.

  3. Sudėkite supjaustytus konservuotus pomidorus su sultimis prie mėsos.

  4. Pridėkite „Knorr FIX spagečiai Bolognese“ ir pusę stiklinės vandens. Viską sumaišykite ir virkite apie 10 minučių

  5. Galiausiai į padažą sudėkite alyvuoges ir vyšninius pomidorus. Virkite dar 2–3 minutes. Patiekite su išvirtais makaronais.
    Patarimas: pabarstykite padažą šviežiai supjaustytomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Knorr
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų