Graikinių riešutų sausainiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų graikiniai riešutai (įdarui)
1 vienetas kiaušiniai (tešlai)
150 gramų sviestas (tešlai)
3 valgomieji šaukštai vanduo (įdarui)
150 gramų cukrus (tešlai)
100 gramų cukrus (tešlai)
100 gramų sviestas (tešlai)
225 gramai kvietiniai miltai (tešlai)
1 arbatinis šaukštelis soda (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į dubenį suberkite miltus, sodą arba kepimo miltelius, cukrų, ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite.
Tešlą sudėkite į kepimo skardą ir išlyginkite paviršių.
Sviestą (įdarui) ištirpinkite, supilkite vandenį, cukrų, sukapotus riešutus ir virkite, visą laiką maišant, apie 5 minutes.
Šį mišinį supilkite ant tešlos ir išlyginkite paviršių.
Kepkite 180° C orkaitėje 25-30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Graikinių riešutų sausainiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į dubenį suberkite miltus, sodą arba kepimo miltelius, cukrų, ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite.
Tešlą sudėkite į kepimo skardą ir išlyginkite paviršių.
Sviestą (įdarui) ištirpinkite, supilkite vandenį, cukrų, sukapotus riešutus ir virkite, visą laiką maišant, apie 5 minutes.
Šį mišinį supilkite ant tešlos ir išlyginkite paviršių.
Kepkite 180° C orkaitėje 25-30 minučių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų