Goa žuvies padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakas (skiltelė)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio imbieras (geltonasis, maltas)
0.25 mililitro sultinys (žuvies)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
šiek tiek citrinų sultys
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.

Populiariausi receptai šią savaitę

Goa žuvies padažas

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.

Reklama:

Komentarai (7)


  • Rasa 2011-01-11 09:38

    0,25 mililitro 8-| , čia tai bajeris :-D


  • (anonimas) 2010-12-23 14:41

    %-) %-) %-) %-) :-( :-D :super: %-) :-) :-(


Daugiau receptų