Girienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
50 gramų | krapai |
1 stiklinė | grietinė |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 litras | vanduo |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška daržovių sriuba
- Garšvos šaltibarščiai
- Trinta aguročių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Kopūstienė su grybais
- Pievagrybių sriuba
- Burokėlių sriuba su kukuliais
- Arvydo šaltibarščiai
- Daržovių sriuba su grybais
- Įvairių daržovių sriuba
- Sušildanti daržovių sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Sriuba su makaronais
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Rugpjūčio skonis
- Raugintų kopūstų sriubytė
- Perlinių kruopų košė
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
Girienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Citrinos rūgštis
- Druska
-
Krapai,
50 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Agurkai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Vanduo,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir krapus, įberkite druskos ir kiek patrinkite. Sumaišykite virintą atšaldytą vandenį su grietine. Supjaustykite agurkus ir kiaušinius. Viską sudėkite į vandenį su grietine ir išmaišykite. Vietoj citrinos rūgšties galite dėti apvirtų rūgštynių. Patiekite su virtomis bulvėmis. Girienė ypač tinka valgyti karštu metų laiku. Ji yra kaip ir balti šaltibarščiai ir šalta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Angekiuke
2010-09-07 13:12
super maistas :super: galeciau valgyti kasdiena :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...