Užvirinus vandenį, sudedama duona ir pavirinama 15 minučių.
Nuėmus nuo ugnies palaikoma 3—4 valandas. Po to nukošiama, į skystį suberiamas cukrus, sudedamos su cukrumi ištrintos mielės ir palaikoma 12 valandų, kol įrūgsta.
Nugraibius putas, gira supilstoma į butelius, įdedama razinų. Gerti tinka po 2—3 dienų.

Gira iš duonos
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | duona (džiovinta) |
500 gramų | cukrus |
25 gramai | razinos |
50 gramų | mielės |
5 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių gira
-
Gira iš vaisių sulčių
-
Spanguolių gira
-
Karamelinė gira
-
Burokėlių gira
-
Duonos gira
-
Gira iš duonos
-
Džiovintų obuolių gira
-
Morkų gira
-
Duonos ir vaisiais gira
-
Baltarusiškas medus
-
Uogų gira
-
Petrovsko gira
-
Kmynų gira
-
Gira su vaisiais
-
Avietinis kokteiliukas
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Vaisių kokteilis
-
Burokėlių, obuolių, morkų, salierų gėrimas
-
Šokoladinė kava su vanile
Gira iš duonos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
1 kilogramas -
Cukrus,
500 gramų -
Razinos,
25 gramai -
Mielės,
50 gramų -
Vanduo,
5 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užvirinus vandenį, sudedama duona ir pavirinama 15 minučių.
Nuėmus nuo ugnies palaikoma 3—4 valandas. Po to nukošiama, į skystį suberiamas cukrus, sudedamos su cukrumi ištrintos mielės ir palaikoma 12 valandų, kol įrūgsta.
Nugraibius putas, gira supilstoma į butelius, įdedama razinų. Gerti tinka po 2—3 dienų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Staras
2010-08-06 00:05
:-p gal ir geras gėrimukas...?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...